NATUURWANDELING

Natuurwandeling

De Schoorlse Duinen behoren tot het indrukwekkendste natuurschoon van Nederland. Niet alleen de duinen zijn er het hoogst, ook het landschap onderscheidt zich door een spectaculaire variatie. Uitgestrekte duinen, kleurrijke bossen, bloeiende heidevelden, eindeloze vlakten, onverwachte doorkijkjes en groene polders laten u klimmen en dalen, herkennen en verrassen, genieten en verwonderen.

Regen, zon, lente, zomer, herfst, winter
Ontmoet de Schoorlse Duinen
Altijd weer anders

Natuurgids Ingrid heeft al jaren haar hart verpand aan dit stukje paradijs in Noord-Holland; daarom neemt zij u graag mee bos en duinen in en deelt met u haar kennis en liefde voor dit schitterende natuurgebied. Iedere wandeling probeert zij u te verrassen met interessante weetjes, boeiende verhalen en onbekende zijpaadjes.

Agenda

Er staan momenteel geen wandelingen gepland.

Agenda

Er staan momenteel geen wandelingen gepland.

Details

Informatie over de wandeling

 • Voor wie >

  Een natuurwandeling is laagdrempelig, waardoor er geen wandelervaring nodig is. Wel is het belangrijk dat je goed ter been bent. Ook voor mindervaliden zijn er mogelijkheden.

 • Waar en hoe lang >

  Schoorlse bossen. De duur is ongeveer 1,5 uur. We lopen op een rustig tempo.

 • Tarief >

  €25,00 per persoon

 • Kleding en schoeisel >

  • Draag comfortabele en voldoende beschermende kleding; houdt hierbij rekening met de weersomstandigheden (kou, warmte, regen). Er wordt geen grote afstand afgelegd en niet intensief bewogen tijdens de activiteit
  • Draag (hoge, zo nodig waterdichte,) gemakkelijk zittende schoenen.
  • Draag bij voorkeur een lange broek en sokken gedurende het tekenseizoen. Meer informatie vind je op www.tekenradar.nl;