GEZINSWANDELING

Gezinswandeling

Ieder kind heeft overdag wel eens paddenstoelen in het bos gezocht of er een speurtocht gemaakt. Maar als het donker wordt dan zien de bomen er ineens veel woester uit. En ook de roep van een uil klinkt heel anders. Schaduwen lijken bosbewoners die pas aan het eind van de dag tevoorschijn komen. ‘s Avonds door een bos lopen, dat doe je niet zo snel!

Het Bostherapiecentrum biedt avondwandelingen aan voor het hele gezin. Onder leiding van onze gids zou dat wel eens een hele nieuwe boservaring kunnen opleveren. Daarna is het extra knus weer thuis te zijn, samen met een nieuwe vriend: de schemering.

Agenda

Er staan momenteel geen wandelingen gepland.

Agenda

Er staan momenteel geen wandelingen gepland.

Details

Informatie over de wandeling

 • Voor wie >

  Voor gezinnen van maximaal 6 personen. Een gezinswandeling is laagdrempelig en voor iedereen die goed ter been is. Het is handig als de kindjes kunnen lopen. Vanwege de zanderige bos- en duinpaden is deze wandeling niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens.

 • Waar en hoe lang >

  Schoorlse of Bergse bossen, duur is ongeveer 2 uur. Het tempo ligt laag, zodat ook de kortere beentjes het kunnen bijbenen.

 • Tarief >

  Bij 3 uur: €39,50, bij 2 uur: €26,00 en bij 1,5 uur: €19,00 per gezin (max 6 personen). Bestaat jouw gezin uit meer dan 6 personen? Vraag hier naar de mogelijkheden.

 • Kleding en schoeisel >

  • Draag comfortabele en voldoende beschermende kleding; houdt hierbij rekening met de weersomstandigheden (kou, warmte, regen). Er wordt geen grote afstand afgelegd en niet intensief bewogen tijdens de activiteit
  • Draag (hoge, zo nodig waterdichte,) gemakkelijk zittende schoenen.
  • Draag bij voorkeur een lange broek en sokken gedurende het tekenseizoen. Meer informatie vind je op www.tekenradar.nl;